Rüyada ters şeride girmek

Rüyada ters şeride girmek çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ters şeride girmek gördüyseniz:

  • Olmayan şeyleri hesaplayarak enerji kaybediyorsunuz.

Rüyada ters şeride girmek kötü günlerin biteceğine, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına delalettir.

Rüyada ters şeritten gitmek işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada yol şeridi görmek sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına delalettir.

Rüyada çift şeritli yol görmek hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine inanılır.

Rüyada film şeridi görmek hayatında yokluğun başgöstereceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şerit metre görmek sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına işaret eder.

Rüyada şerit görmek birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı şerit görmek düşmanından kurtulmaya, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments