Rüyada filistine gitmek

Rüyada filistine gitmek dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına delalet eder.

Rüyada filistine gitmek gördüyseniz:

  • Siz hangi cinsiyetten olursanız olun erkeklerle olan bazı işleriniz sorunlu olabilir.

Rüyada filistine gitmek önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine işarettir.

Rüyada fil sesi duymak hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada fil olduğunu görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, ne yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada fil biblosu görmek herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine delalettir.

Rüyada uyuyan fil görmek maddi açıdan borçların ödeneceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına inanılır.

Rüyada fil kestiğini görmek maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına delalet etmektedir.

Rüyada ormanda fil görmek halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine delalet eder.

Rüyada ölü yavru fil görmek uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments