Rüyada fil yemek

Rüyada fil yemek sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, can derdine düşeceğine, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına tabir olunur.

Rüyada fil yemek gördüyseniz:

  • Eski borçlar tahsil edilebilir veya ödenebilir.

Rüyada fil eti yemek büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine delalettir.

Rüyada fil yemek ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada filin uçtuğunu görmek iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Rüyada filin konuştuğunu görmek amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, üzüleceğine ve kırılacağına yorulur.

Rüyada fil ve timsah görmek borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada fil öldürmek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada denizde yüzen fil görmek istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada boynuzlu fil görmek uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments