Rüyada bir insanı felçli görmek

Rüyada bir insanı felçli görmek akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, onun zamanını çalacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine delalettir.

Rüyada bir insanı felçli gördüyseniz:

  • Eviniz, ilişkiniz veya ailenizle ilgili kararlarınızı hızla almanızda fayda var.

Rüyada felçli insan görmek buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada felçli insanı yürürken görmek hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine delalettir.

Rüyada bir insanı felçli görmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada felçli insanın iyileştiğini görmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına işaret eder.

Rüyada annemin felç olduğunu görmek canlanacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine rivayet eder.

Rüyada yüz felç olmak sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine işaret eder.

Rüyada başkasının felç geçirdiğini görmek başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada yüz felç geçirmek kazançlı işlere girileceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments