Rüyada farklı bir şehirde olmak

Rüyada farklı bir şehirde olmak ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, kötüyse düzeleceğine delalet eder.

Rüyada farklı bir şehirde olmak gördüyseniz:

  • Normal koşullar alıtında kendini tekrar eden programlarınızda bazı değişiklikler ya da rahatsız edici durumlar olduysa, nedeni, artık size hizmet etmeyen veya sizin için verimli olmayan başlıkları hayatınızdan çıkartmanız olabilir.

Rüyada farklı şehire girmek neşeli ve huzurlu bir geleceğe, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada farklı bir şehirde olmak hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına işarettir.

Rüyada farklı renk çorap giymek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına alamet eder.

Rüyada farklı çift ayakkabı giymek bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabılarının farklı olduğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına işaret eder.

Rüyada bir insanı farklı görmek üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada iki farklı terlik giymek alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kişiyi iki farklı kişi olarak görmek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments