Rüyada bir kişiyi iki farklı kişi olarak görmek

Rüyada bir kişiyi iki farklı kişi olarak görmek üzüleceğine, yıpranacağına, atılan adımların boşa gideceğine, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, sevdiklerini de koruyacağına, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kişiyi iki farklı kişi olarak gördüyseniz:

  • Başkalarının sorunlarına vakit ayırmaktan asıl odaklanmanız gereken konuları unutabilirsiniz.

Rüyada kişiyi olduğundan farklı görmek işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine yorulur.

Rüyada kişiyi farklı görmek elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, ferah bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada bir kişiyi iki farklı kişi olarak görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığın birinin yüzünü farklı görmek hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine tabir olunur.

Rüyada kendini farklı görmek önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına inanılır.

Rüyada farklı hayvanlar görmek yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına yorulur.

Rüyada farklı renkte göz görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına işarettir.

Rüyada bir insanı farklı görmek makama ve rızka sahip olacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments