Rüyada cep telefonuyla uğraşmak

Rüyada cep telefonuyla uğraşmak yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, can sıkıcı haberler almaya, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine işaret eder.

Rüyada cep telefonuyla uğraşmak gördüyseniz:

  • İlişkilerde olan bitene dikkatle yaklaşmak gerekiyor.

Rüyada cep telefonuyla uğraşmak çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine yorulur.

Rüyada telefonla uğraşmak sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına rivayet eder.

Rüyada cep telefonu düşürmek kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, işe zorla gidip geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada cep telefon satın almak yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine delalet eder.

Rüyada cep telefonunu satmak kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefon görmek çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı cep telefon görmek eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine delalettir.

Rüyada cep telefonu hediye edildiğini görmek fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, mutluluk bulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments