Rüyada bir şeylerle uğraşmak

Rüyada bir şeylerle uğraşmak sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, kederlerinin son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir şeylerle uğraşmak gördüyseniz:

  • Yapmayı çok istediğiniz bir konuda, sizi çekemeyen birisinin engellemesiyle karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada bir şeylerle uğraşmak allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir şeyle uğraşmak kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına işarettir.

Rüyada sularla uğraşmak uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanla uğraşmak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına yorulur.

Rüyada hamurla uğraşmak çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine delalettir.

Rüyada birileriyle uğraşmak en büyük acılarının dineceğine, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kediyle uğraşmak ruhunun da şifaya kavuşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kapı kilidiyle uğraşmak güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments