Rüyada fareye yemek yedirmek

Rüyada fareye yemek yedirmek masrafların bu dönemde artış göstereceğine, para pul sahibi olacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, kendi ailesi ile de arasının açılacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına işaret eder.

Rüyada fareye yemek yedirmek gördüyseniz:

  • Hangi yollarla para kazanabileceğiniz üzerine daha fazla düşünmeniz gerekebilir.

Rüyada farenin yemek yediğini görmek daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada fareye yemek yedirmek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, büyük tartışmaların yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada farenin yılanı yediğini görmek eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına tabir olunur.

Rüyada başka birinin fare yediğini görmek sağlık sorunları yaşanacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada farenin insan yediğini görmek biraz dinleneceğine, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına alamet eder.

Rüyada fare zehiri yediğini görmek sıkıntıların son bulacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpeğin fare yediğini görmek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılanın fare yediğini görmek sorunların birbiri ardına geleceğine, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments