Rüyada fare ve yılan görmek

Rüyada fare ve yılan görmek küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına inanılır.

Rüyada fare ve yılan gördüyseniz:

  • Kuvvetinizin farkındasınız.

Rüyada yılan ve fare görmek yeteneklerini geliştirmeye, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada farenin yılanı yediğini görmek kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına inanılır.

Rüyada fare yılan görmek aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına işaret eder.

Rüyada yılanla fare görmek aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine işarettir.

Rüyada fare yiyen yılan görmek çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine yorulur.

Rüyada fare ve yılan görmek başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, berekete ve bolluğa kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada yılan fare görmek ona göre davranacağına, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada yılan ve fare öldürmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments