Rüyada yılan ve fare görmek

Rüyada yılan ve fare görmek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada yılan ve fare gördüyseniz:

  • Maddi içerikli konular belli alanlardaki başarınızı engelleyebilir.

Rüyada yılan ve fare görmek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, sohbetinin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada fare yiyen yılan görmek neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına rivayet eder.

Rüyada yılanla fare görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine alamet eder.

Rüyada farenin yılanı yediğini görmek evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine tabir olunur.

Rüyada yılan ve fare öldürmek emeklerinin karşılığını alacağına, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına delalettir.

Rüyada yılanın fare yediğini görmek çok büyük mutluluklar duyacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada fare yılan görmek şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, ele geçecek haram mal ve paraya tabir olunur.

Rüyada yılan fare görmek herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Korel

Thank you