Rüyada yılan fare görmek

Rüyada yılan fare görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, başarılı adımlar atacağına, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına inanılır.

Rüyada yılan fare gördüyseniz:

  • Hızlı ilerlemek veya çok fazla şey üstlenmek yıkıcı olabilir.

Rüyada yılan fare görmek başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, işlerinin hemen hallolacağına tabir olunur.

Rüyada farenin yılanı yediğini görmek rüya sahibinin şansının açılacağına, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılan ve fare görmek kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, akıl vereceğine delalet eder.

Rüyada fare yılan görmek çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılanla fare görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına rivayet eder.

Rüyada yılan ve fare öldürmek huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine delalettir.

Rüyada yılanın fare yediğini görmek hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, bir sebeple çok üzüleceğine inanılır.

Rüyada fare yiyen yılan görmek başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments