Rüyada fare sesi duymak

Rüyada fare sesi duymak rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, ortalığın karışacağına, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, zararın gittikçe daha da artacağına delalettir.

Rüyada fare sesi duymak gördüyseniz:

  • Yeni aşklara yelken açmak için kıpır kıpırsınız.

Rüyada fare sesleri duymak elindeki işten büyük zararlar göreceğine, kırgınlıklar yaşanacağına delalettir.

Rüyada fare sesi duymak daha çok kazanç elde edeceğine, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada fare sesi görmek genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, artık hep ileriye ve önüne bakacağına işarettir.

Rüyada eşinin sesini duymak rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada camide ezan sesi duymak verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dedemin sesini duymak üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına işaret eder.

Rüyada ilahi ses duymak eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş kişinin sesini duymak gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments