Rüyada fare kafası koparmak

Rüyada fare kafası koparmak rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kendisine gelemeyeceğine, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada fare kafası koparmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerden beklentileriniz varsa hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Rüyada fare kafası ezmek büyük fırsatların kapısını açacağına, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fare kafası koparmak uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına yorulur.

Rüyada fare kafası görmek insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada farenin kafasını ezmek de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada farenin kafasını kesmek eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, ulvi kimse haline geleceğine işarettir.

Rüyada farenin kafasını koparmak içebileceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafası kopmuş fare görmek üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kuru kafa görmek ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments