Rüyada farenin kafasını kesmek

Rüyada farenin kafasını kesmek kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine inanılır.

Rüyada farenin kafasını kesmek gördüyseniz:

  • Yani herşey bir bakıma zamanlamayı iyi yapmanıza bağlı olacak.

Rüyada farenin kafasını kesmek iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada farenin kafasını koparmak sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına delalettir.

Rüyada farenin kafasını ezmek zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada fare kafası görmek eşi ile problemler yaşayacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına delalettir.

Rüyada fare kafası koparmak maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına işarettir.

Rüyada kafası kopmuş fare görmek elini eteğini her şeyden çekeceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada fare kafası ezmek büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının kafasını kesmek kötü bir duruma düşüleceğine, huzurlu ve sakin bir yaşama yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments