Rüyada kuru kafa görmek

Rüyada kuru kafa görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, diploma ve meslek sahibi olacağına, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine delalet eder.

Rüyada kuru kafa gördüyseniz:

  • Stresi azaltma çabasında olabilir, size baskı uygulamaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kuru kafa görmek sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde kuru kafa görmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, onun istediği yoldan gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kadının kuruan okuduğunu görmek çok büyük bir işin başına getirilmeye, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına inanılır.

Rüyada kuru köfte görmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine inanılır.

Rüyada kuru pirinç görmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, insanları kandıracağına delalet eder.

Rüyada kuru fasulye satmak büyük çaba sarfedeceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Rüyada kızılcık kurusu görmek başarılı çalışmalara ortak olunacağına, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına tabir olunur.

Rüyada kuru nane yemek kötü gününü de paylaşacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments