Rüyada farenin kafasını koparmak

Rüyada farenin kafasını koparmak insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, yükünün azalacağına, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada farenin kafasını koparmak gördüyseniz:

  • Yeni birşeye başlamanız olasıdır.

Rüyada farenin kafasını koparmak çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına işarettir.

Rüyada farenin kafasını ezmek ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine alamet eder.

Rüyada fare kafası ezmek asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada farenin kafasını kesmek kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına yorulur.

Rüyada fare kafası görmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına rivayet eder.

Rüyada kafası kopmuş fare görmek yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada fare kafası koparmak maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kedinin kafasını kesmek gözden düşeceğine, ayıplanacağına, sevgi dolu haberler alınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments