Rüyada falda kaplumbağa görmek

Rüyada falda kaplumbağa görmek makbul olandan vazgeçmeyeceğine, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, rahat bir hayata sahip olmaya, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, tüm kederinin uçup gideceğine rivayet eder.

Rüyada falda kaplumbağa gördüyseniz:

  • Bazı rahatsız edici gelişmeleri görmezden gelmek daha iyi olabilir.

Rüyada falda kaplumbağa görmek keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada fala bakmak eve kapanıp, kendine döneceğine, rahat geçinerek yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada el falına bakmak yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza yorulur.

Rüyada kahve falında zürafa görmek yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına işaret etmektedir.

Rüyada yıldız falı görmek çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyücüye fal baktırmak sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine tabir olunur.

Rüyada falına bakılmak çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada falda bebek görmek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments