Rüyada evliyken tekrar evlendiğini görmek

Rüyada evliyken tekrar evlendiğini görmek bazı maddi problemler yaşayacağınıza, çok rüyada başkası tarafından taşlanmak alınan bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, her şeyin ters gideceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, çok dikkat çekeceğine, her zaman el üstünde tutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada evliyken tekrar evlendiğini gördüyseniz:

  • Biraz azimle çok yol alacaksınız.

Rüyada evli olduğu halde tekrar evlendiğini görmek evindeki huzurun bozulacağına, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evli bir bayanın tekrar evlendiğini görmek sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine delalettir.

Rüyada evli bir adamın tekrar evlendiğini görmek yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine işarettir.

Rüyada evli bir erkeğin tekrar evlendiğini görmek yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada evliyken tekrar evlendiğini görmek tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli kişinin tekrar evlenmek sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, lüksünün ve konforunun da baki olacağına rivayet eder.

Rüyada evli olan birinin tekrar evlendiğini görmek uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına yorulmaktadır.

Rüyada evli olduğu halde tekrar evlenmek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments