Rüyada evli olduğu halde tekrar evlendiğini görmek

Rüyada evli olduğu halde tekrar evlendiğini görmek ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, hayatından çıkaracağına, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada evli olduğu halde tekrar evlendiğini gördüyseniz:

  • Sizden yaşça küçük kişiler veya çocuklar kararlarınız üzerinde etkili olabilir.

Rüyada evli olduğu halde tekrar evlendiğini görmek çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evli olduğu halde tekrar evlenmek onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli olduğu halde evlenmek sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, cesaretini yeninden toplayacağına delalettir.

Rüyada evli olduğu halde başkasıyla evlenmek kötü gününü de paylaşacağına, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına işaret eder.

Rüyada evli olduğu halde başkasıyla evlendiğini görmek moral bozukluğu yaşanacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada evli olduğun halde evlendiğini görmek herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada evli olduğun halde evlenmek evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine tabir olunur.

Rüyada evli olduğu halde gelinlik giydiğini görmek kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments