Rüyada evli bir adamın tekrar evlendiğini görmek

Rüyada evli bir adamın tekrar evlendiğini görmek toplum içindeki yerin değerleneceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına delalet eder.

Rüyada evli bir adamın tekrar evlendiğini gördüyseniz:

  • Duygusal veya inatçı tavırları ertelemekte fayda var.

Rüyada evli bir adamın tekrar evlendiğini görmek konferans ve seminerlere katılacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına rivayet eder.

Rüyada evli olduğu eşiyle tekrar evlendiğini görmek büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına delalettir.

Rüyada evli bir erkeğin tekrar evlendiğini görmek sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına delalettir.

Rüyada evli eşiyle tekrar evlendiğini görmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine rivayet eder.

Rüyada evli olduğu halde tekrar evlendiğini görmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evli olduğu halde tekrar evlenmek arzularına ve emellerine kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine delalet eder.

Rüyada evli birinin tekrar evlenmek özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada evli birinin tekrardan evlendiğini görmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments