Rüyada evliyken eski sevgili görmek

Rüyada evliyken eski sevgili görmek onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, yüzünün güleceğine, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine delalettir.

Rüyada evliyken eski sevgili gördüyseniz:

  • Sempatikliğiniz ilgi çekiyor.

Rüyada evli eski sevgiliyi görmek kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle evli olduğunu görmek kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilisini evli görmek emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, zorluklarla boğuşulacağına tabir olunur.

Rüyada evliyken eski sevgili görmek işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine işarettir.

Rüyada evli olan eski sevgiliyi görmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine alamet eder.

Rüyada evliyken eski sevgiliyi görmek işlerinin günden güne daha da bozulacağına, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi evli görmek hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, onlar tarafından yüceltileceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle evli olmak deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, başka alanlara yöneleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments