Rüyada eski sevgiliyle evli olduğunu görmek

Rüyada eski sevgiliyle evli olduğunu görmek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, köşeye sıkıştıracağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle evli olduğunu gördüyseniz:

  • Basit bir değişiklik geleceğinizde fark yaratmanızı sağlayabilir.

Rüyada evli eski sevgiliyi görmek şansının ve kısmetinin kapanacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada evli olan eski sevgiliyi görmek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, şifa göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisini evli görmek inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle evli olduğunu görmek bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada evliyken eski sevgiliyi görmek bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi evli görmek daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, tatlı yorgunluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle evli olmak dolayısıyla da imkanlarının artacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evliyken eski sevgili görmek yokluk çekeceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Eda

Rüyamda eski sevgilimle evlenmistik hala onu seviyorum ama herhangi bir gelecek düşünmüyorum onunla .Bu kötü birisi olduğum için değil bunun sebebi ondan kaynaklanıyor yani evlenmekte. Falan gözü olmayan birisi.zaten bende bunu bildiğim için vazgeçtim ya. Neyse galiba çok fazla düşündüğüm için rüyalarıma giriyor bunun başka açıklaması olamaz . Allah hakkımızda hayırlı olanı versin .Amin