Rüyada evli olan eski sevgiliyi görmek

Rüyada evli olan eski sevgiliyi görmek fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine delalet eder.

Rüyada evli olan eski sevgiliyi gördüyseniz:

  • Çevrenizde sadece sizi değil bütün ailenizi etkileyebilecek sevinçli bir olay yaşanabilir.

Rüyada eski sevgiliyle evli olduğunu görmek zorlukların ortadan kalkacağına, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evli olan eski sevgiliyi görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi evli görmek yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada evliyken eski sevgili görmek zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle evli olmak yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, kazancın daha da arttırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evliyken eski sevgiliyi görmek dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli eski sevgiliyi görmek rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisini evli görmek hem geleceğinin güzel olacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments