Rüyada evliya mezarları görmek

Rüyada evliya mezarları görmek esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, üzüntü yaşamaya, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evliya mezarları gördüyseniz:

  • Son aylarda bazı konulara bakış açınız değişmiş olabilir.

Rüyada evliya mezar taşı görmek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına rivayet eder.

Rüyada evliya mezarı bulmak daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evliya mezarında namaz kılmak büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada evliya mezarında dua etmek yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada evliya mezarı kazmak rütbesinin artacağına, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına işarettir.

Rüyada evliyanın mezarını görmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada evliya mezarını ziyaret etmek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada evliya mezarı ziyaret etmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, aile bireyleri ile tartışacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments