Rüyada evliyadan selam almak

Rüyada evliyadan selam almak ters giden durumların düzeltileceğine, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kötü bir habere veya tehlikeye, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına işaret eder.

Rüyada evliyadan selam almak gördüyseniz:

  • Hazırlayacağınız teklifdeki yanlışlar, sonucun gecikmesine ya da işin olmamasına neden olabilir.

Rüyada evliyadan selam almak eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına tabir olunur.

Rüyada ölen biriyle selamlaşmak şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına inanılır.

Rüyada topluma selam vermek dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada salat selam getirmek kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, hedeflere ulaşamayacağına inanılır.

Rüyada askere selam vermek rüya sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada türbeye selam vermek iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada bir kadınla selamlaşmak kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına yorulur.

Rüyada mezarlara selam vermek hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments