Rüyada türbeye selam vermek

Rüyada türbeye selam vermek doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına yorulur.

Rüyada türbeye selam vermek gördüyseniz:

  • İhtimal dahilinde teklifler yapmalı, istenilen sonuçları elde edebilmek için işleri değişik yöntemlerle ele almalısınız.

Rüyada türbeye selam vermek eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, onların mutlu haberlerini alacağına yorulur.

Rüyada bir erkeğe selam vermek sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına tabir olunur.

Rüyada bir kadına selam vermek sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada selam vermek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada birisine selam vermek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada erkekle selamlaşmak üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine işarettir.

Rüyada namaz kılmak selam vermek hidayete erip huzuru bulacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada salatü selam getirmek rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments