Rüyada evliyadan el almak

Rüyada evliyadan el almak her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, kendisi için faydalı şeyler yapacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, daha kötü günler yaşayacağına, huzur içinde yatacağına, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, huzurunun yerine geleceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine delalet eder.

Rüyada evliyadan el almak gördüyseniz:

  • En güvendiğiniz durumlarda bile tökezleyebilirsiniz.

Rüyada evliyadan el almak bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına yorulur.

Rüyada evliyanın elini tutmak kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına işaret eder.

Rüyada evliyanın elini öpmek mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada evliya eli görmek asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, problemlerinin çözüleceğine delalettir.

Rüyada evliya birinin elini öpmek ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada evliya elini öpmek huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına tabir olunur.

Rüyada evliya eli öpmek atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına alamet eder.

Rüyada bir evliyanın elini öpmek yeni işler yapılacağına, çok büyük adımlar atacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments