Rüyada evliya eli öpmek

Rüyada evliya eli öpmek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, hayallerinin gerçek olacağına, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, çirkin amellere, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına delalet eder.

Rüyada evliya eli öpmek gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük planlarınız size büyük heyecan verirken, bazı alanlarda bazı kişileri rahatsız ediyor olabilir.

Rüyada bir evliyanın elini öpmek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına delalettir.

Rüyada evliya birinin elini öpmek sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada evliya elini öpmek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada evliyanın elini öpmek kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evliya eli öpmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına işaret eder.

Rüyada evliya öpmek eline yüklü miktarda para geçeceğine, kazancının epey düşeceğine delalet eder.

Rüyada evliyayı öpmek imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, sevdiği insana kavuşacağına yorulur.

Rüyada evliyanın elini tutmak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments