Rüyada evliya birinin elini öpmek

Rüyada evliya birinin elini öpmek daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına inanılır.

Rüyada evliya birinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Zarafet daha fazla iş birliği anlamına gelebilir.

Rüyada evliya elini öpmek yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına rivayet eder.

Rüyada bir evliyanın elini öpmek insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına inanılır.

Rüyada evliyanın elini öpmek bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, oldukça uzun bir yolculuğa yorulur.

Rüyada evliya birinin elini öpmek kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada evliya eli öpmek her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına tabir olunur.

Rüyada evliya öpmek sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada evliyayı öpmek çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada evliya eli görmek yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments