Rüyada evliya cenazesi görmek

Rüyada evliya cenazesi görmek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada evliya cenazesi gördüyseniz:

  • Belli plan, ilişki veya projelerinizin eklem romatizması belirtileri göstererek ilerlemesi sinirlerinizi bozacak olsa da vazgeçmemelisiniz.

Rüyada evliya cenazesi görmek kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evliya birinin elini öpmek büyük miktarda kazanç elde edileceğine, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına işarettir.

Rüyada evliya mezarında namaz kılmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada evliyanın duasını almak atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına tabir olunur.

Rüyada evliya toprağı görmek neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada evliyanın elinden su içmek toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, büyük bir umutsuzluk duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada evliyadan el almak samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına delalet eder.

Rüyada evliyadan selam almak muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Nuriye celik

Rüyamda bir erkek evliyanın cenaze namazını kıldım ve üzerine toprak atarlarken uyandim