Rüyada evliliğe hazırlandığını görmek

Rüyada evliliğe hazırlandığını görmek onlarla artık hep bir arada olunacağına, rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, güllük gülistanlık olacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada evliliğe hazırlandığını gördüyseniz:

  • Herkesin herşeyi bilmesi mümkün olmadığı gibi, karşınızdaki kişilerin fikirlerini anlatmasına şans tanıyın.

Rüyada evliliğe hazırlanmak beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına yorulur.

Rüyada evliliğe hazırlandığını görmek ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada evlilik ve gelinlik görmek zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine tabir olunur.

Rüyada evlilikten korkmak ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada evlilik hazırlığı görmek yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına delalettir.

Rüyada evlilik teklifi almak korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine işarettir.

Rüyada formalite evlilik görmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada sevgiliyle evlilik hazırlığı yapmak sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments