Rüyada evli kadının evlendiğini görmek

Rüyada evli kadının evlendiğini görmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, kazancını günden güne daha da arttıracağına, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, kazancın artmasına delalet etmektedir.

Rüyada evli kadının evlendiğini gördüyseniz:

  • Bazı iş, ilişki, plan veya programlarınızı gözden geçirip yeniden planlamanızda fayda var.

Rüyada evli kadınla evlenmek özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada evli bir kadının başka bir erkekle evlendiğini görmek manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada evli kadının kocasıyla evlendiğini görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evli bir erkeğin başka bir kadınla evlendiğini görmek fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, ondan faydalanacağına alamet eder.

Rüyada evli kadının tekrar evlendiğini görmek sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evli bir kadının başkasıyla evlendiğini görmek muradın gerçekleşeceğine, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli kadının evlendiğini görmek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına delalet eder.

Rüyada evli bir kadının tekrar evlendiğini görmek büyük başarılar kazanacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments