Rüyada evli kadının tekrar evlendiğini görmek

Rüyada evli kadının tekrar evlendiğini görmek işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, biraz olsun hafifleyeceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına rivayet eder.

Rüyada evli kadının tekrar evlendiğini gördüyseniz:

  • Size söylenenleri dinlemekle birlikte, aslen kendi araştırmalarınızı kendinizin yapmasında da fayda var.

Rüyada evli kadının tekrar evlendiğini görmek razı geleceğine, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evli bir kadının tekrar evlendiğini görmek neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine işaret eder.

Rüyada evli bir bayanın tekrar evlendiğini görmek iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına işaret eder.

Rüyada evli bir erkeğin tekrar evlendiğini görmek yeni işlere atılacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına delalettir.

Rüyada evli olduğu halde tekrar evlenmek daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine yorulur.

Rüyada evli olduğu eşiyle tekrar evlenmek almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine alamet eder.

Rüyada evli arkadaşının tekrar evlendiğini görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine delalettir.

Rüyada evli bir arkadaşının tekrar evlendiğini görmek yediği ekmeğin verimli olacağına, elindekileri kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments