Rüyada yabancı kadının elini tutmak

Rüyada yabancı kadının elini tutmak zorluklarının son bulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, adının her yerde geçeceğine inanılır.

Rüyada yabancı kadının elini tutmak gördüyseniz:

  • Sizden yardım veya danışmanlık istenmedikçe çevrenizdeki kişileri yönlendirmemeye çalışmanızda veya oldukça hassas yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada yabancı kadının elini tutmak çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine işarettir.

Rüyada yabancı erkeğin elini tutmak kötü gününü de paylaşacağına, her zaman çok mutlu olacağına inanılır.

Rüyada yabancının elini tutmak başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine işaret eder.

Rüyada yabancı bir kızın elini tutmak hayırlı günler yaşayacağına, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine alamet eder.

Rüyada yabancı erkek elini tutmak ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yabancı birinin elini tutmak huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yabancı kadının elini öpmek uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine işaret eder.

Rüyada kadının elini tutmak kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments