Rüyada kadının elini tutmak

Rüyada kadının elini tutmak buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine işaret eder.

Rüyada kadının elini tutmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde size yardım elini uzatmaya hazır birçok gerçek dostunuz var.

Rüyada kadının elini tutmak hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, rütbesinin yükseleceğine işaret eder.

Rüyada yabancı kadının elini tutmak kazancın helal şekilde artırılacağına, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına tabir olunur.

Rüyada yaşlı kadının elini tutmak uzun uzun dalıp gideceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kadının elini tutmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, kötülüklere gözünü kapatmaya alamet eder.

Rüyada kadın eli tutmak inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada tanıdık bir kadının elini tutmak yurtdışına gidileceğine, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada evli kadının elini tutmak şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, yoksulluktan sonra zengin olmaya alamet etmektedir.

Rüyada kadın elini tutmak kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments