Rüyada evinde incir ağacı görmek

Rüyada evinde incir ağacı görmek işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada evinde incir ağacı gördüyseniz:

  • Zamanı iyi değerlendirin.

Rüyada evin içinde incir ağacı görmek kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada evinde incir ağacı görmek oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada incir ağacında sallanmak olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine işaret eder.

Rüyada kara incir ağacı görmek maddi anlamda çok zorlanacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada incir ağacında incir yemek kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçtan incir yemek o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine yorulmaktadır.

Rüyada bahçede incir ağacı görmek tövbe etmeye ya da islamla şereflenmeye, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine delalettir.

Rüyada incir ağacında incir görmek bundan hayır göreceğine, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments