Rüyada incir ağacında incir görmek

Rüyada incir ağacında incir görmek hayır getirecek bir konuda çalışacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, sorunlarını aşacağına, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada incir ağacında incir gördüyseniz:

  • Bazı planların değiştirilmesi mümkün olmasa da, diğerlerinin birbirinden çok farklı ya da imkansız gibi görünen istek veya ihtiyaçlarını yerine getirmek size düşüyor olabilir.

Rüyada incir ve incir ağacı görmek sabit geliri olacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada incir ağacını görmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine rivayet eder.

Rüyada ağaçtan incir koparıp yemek uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada incir ağacında yılan görmek davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına yorulur.

Rüyada incir ağacı kesildiğini görmek birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada incir ağacına çıktığını görmek kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, başına bazı musibetlerin geleceğine işarettir.

Rüyada kara incir ağacı görmek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine inanılır.

Rüyada büyük incir ağacı görmek aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, işlerinin çok iyi olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments