Rüyada evinde bakan görmek

Rüyada evinde bakan görmek yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, kurtuluşa ereceğine, allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada evinde bakan gördüyseniz:

  • Özel hayatınızla ilgili konular verimliliğinizi düşürüyor.

Rüyada evinde bakan görmek rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mili eğitim bakanını görmek ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına rivayet eder.

Rüyada başbakan ve bakan görmek çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine işarettir.

Rüyada bakan elini öpmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine inanılır.

Rüyada adalet bakanı görmek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşının bakan olduğunu görmek hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir bakan görmek toplumda itibar ve takdir toplayacağına, aşama kaydedeceğine işarettir.

Rüyada tarım bakanını görmek bir süre sıkıntı çekeceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments