Rüyada evin yıkık olduğunu görmek

Rüyada evin yıkık olduğunu görmek dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, vaaz ve nasihate, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin yıkık olduğunu gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren konular istediğiniz yönde ilerlemeyebilir.

Rüyada evin duvarını yıkık görmek imkân sahibi olacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının evini yıkık görmek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada evini yıkık dökük görmek çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin yıkık olduğunu görmek çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına yorulmaktadır.

Rüyada yıkık ev görmek her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada yıkık dökük yer görmek sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, bereket ve zenginlik elde edeceğine delalettir.

Rüyada yıkık yol görmek çok hayırlı şeylere imza atacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine alamet eder.

Rüyada ev yıkık görmek huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin allah tarafından kendisine nasip edileceğine, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments