Rüyada ev yıkık görmek

Rüyada ev yıkık görmek günaha gireceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada ev yıkık gördüyseniz:

  • İstemiyorsanız, istemediğinizi açıkça belirtmeniz gerekebilir.

Rüyada eski yıkık dökük ev görmek işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına işaret eder.

Rüyada ev yıkık görmek çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yarısı yıkık ev görmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına işaret eder.

Rüyada balkonu yıkık ev görmek korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine delalettir.

Rüyada yıkık ev görmek ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada evi yıkık görmek bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına rivayet eder.

Rüyada yıkık dökük ev görmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada eski yıkık ev görmek dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments