Rüyada evini yıkık dökük görmek

Rüyada evini yıkık dökük görmek çok büyük bir şok yaşayacağına, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, bereket ve huzur geleceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, heveslerinin de azalacağına delalet eder.

Rüyada evini yıkık dökük gördüyseniz:

  • Rahatsız edici durumlar oluşabilir veya belli konularda anlaşmazlıklar söz konusu olabilir.

Rüyada evini yıkık dökük görmek kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada eski yıkık dökük ev görmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada yıkık dökük ev görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yıkık dökük yer görmek hayır getirecek noktalara gelineceğine, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada evini kırık dökük görmek evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına işarettir.

Rüyada saçı dökük görmek çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına alamet eder.

Rüyada boyası dökük ev görmek yüceltileceği sözler duyacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırık dökük ev görmek sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments