Rüyada evin üstünde mezar görmek

Rüyada evin üstünde mezar görmek kişinin keyfinin yerine geleceğine, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, borçların bir türlü ödenemeyeceğine, başkasının hakkına göz dikileceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine tabir olunur.

Rüyada evin üstünde mezar gördüyseniz:

  • Bir ilişkide ara bulucu olmanız gerekirse elinizden geldiğince kaçmaya çalışmalısınız çünkü sonuçta suçun size yüklenmesi olasıdır.

Rüyada evin üstünde mezar görmek çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarın üstünde yatmak neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, işinin aksayacağına inanılır.

Rüyada mezarın üstünde uçmak hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Rüyada mezarlık üstünde yürümek sıkıntılarını bir köşeye atacağına, bir takım sorunlarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada mezarın üstünü açmak dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına işarettir.

Rüyada mezarlığın üstünde uçmak geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, sıkıntılarının zamanla geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarlık üstünde uçmak sırrın kimselere söylenmeyeceğine, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine alamet eder.

Rüyada mezar üstünde çiçek görmek parasının ve canın güvende olacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments