Rüyada mezarlık üstünde uçmak

Rüyada mezarlık üstünde uçmak eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlık üstünde uçmak gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası söylentilere neden olabilir.

Rüyada mezarlığın üstünden uçmak her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine delalettir.

Rüyada mezarın üstünde uçmak yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine alamet eder.

Rüyada mezarlık üstünde uçmak zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına işaret eder.

Rüyada mezarlığın üstünde uçmak yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına yorulur.

Rüyada caminin üstünde uçmak evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, sağlık sorunlarının biteceğine inanılır.

Rüyada karın üstünde uçmak girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, hayallerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada okyanus üstünde uçmak yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine yorulur.

Rüyada halının üstünde uçmak hafifleyeceğine, rahatlayacağına, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments