Rüyada mezarlığın üstünde uçmak

Rüyada mezarlığın üstünde uçmak güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada mezarlığın üstünde uçmak gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olanı veya değişimi kabullenmeniz gerekebilir.

Rüyada mezarlığın üstünden uçmak en karanlık zamanında elinden tutacağına, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine işarettir.

Rüyada mezarlık üstünde uçmak işlerinin yarıda kalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine işarettir.

Rüyada mezarlığın üstünde uçmak tartışmaların sona ereceğine, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarın üstünde uçmak saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada balonun üstünde uçmak çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada karın üstünde uçmak uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine işaret eder.

Rüyada ağaçların üstünde uçmak karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada cami üstünde uçmak elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments