Rüyada evin tepesine çikmak

Rüyada evin tepesine çikmak sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, şifaya ve çarelere kavuşacağına, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine inanılır.

Rüyada evin tepesine çikmak gördüyseniz:

  • Kendinizden başka kimseye güvenmemelisiniz.

Rüyada evin tepesine çikmak ilerleyemeyeceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada tepeden indiğini görmek nahoş sözler işiteceğine, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına delalettir.

Rüyada yüksek tepeden düşmek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada tepede olduğunu görmek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, hedeflerini tutturacağına delalet eder.

Rüyada kayalık tepe görmek artık hep ileriye ve önüne bakacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada tepenin başında olmak yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine yorulur.

Rüyada tepeden yukarı çıkmak yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına işaret eder.

Rüyada arabayla tepeye çıkmak malının ve kazancının tam olacağına, kararlarına saygı duyulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Selma

Rüyada Kardeşimle beraber villa tipi bir evin tırmanma duvarı gibi bir yerden tepesine çıkıyoruz oturmak için, fakat sonra oranın oturmaya müsait olmadığına inanıp inmeye çalışırken güvenli bir şekilde düşüyoruz