Rüyada tepeden yukarı çıkmak

Rüyada tepeden yukarı çıkmak evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, mutsuz olacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tepeden yukarı çıkmak gördüyseniz:

  • Sorunların üstünü örtmeye çalışmamalı, bir daha yüzünü göstermeyecek şekilde ortadan kalkmasını sağlamalısınız.

Rüyada tepeden yukarı çıkmak bunalımlı günler geçirileceğine, sağlığının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada yokus yukarı çıkmak maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, inancının eksileceğine işaret eder.

Rüyada arabayla yukarı çıkmak eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına işarettir.

Rüyada yukarı çıkmak rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına delalettir.

Rüyada dik yukarı çıkmak hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada arabayla yokuş yukarı çıkmak yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada dar merdivenden yukarı çıkmak girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına işarettir.

Rüyada asansörden yukarı çıkmak sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments