Rüyada tepenin başında olmak

Rüyada tepenin başında olmak çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, büyük düşüneceğine, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine tabir olunur.

Rüyada tepenin başında olmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi geliştirebileceğiniz ortamlar oluşabilir.

Rüyada tepenin başında olmak işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, islamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına rivayet eder.

Rüyada karlı dağın tepesine tırmanmak girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada apartman tepesine çıkmak pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kum tepeleri görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada tepelerde olmak tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada dağ tepesine çıkmak sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada tepeye yürümek çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine rivayet eder.

Rüyada kendini yüksek binanın tepesinde görmek büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments