Rüyada evin önünde aslan görmek

Rüyada evin önünde aslan görmek ağız tadının bozulmayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, gidilecek yönün belirleneceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin önünde aslan gördüyseniz:

  • Kendinizle veya evinizle ilgili konulara daha fazla zaman, emek ya da para harcamanız durumunda olumlu geri dönüşler alabilirsiniz.

Rüyada evin önünde aslan görmek çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına delalettir.

Rüyada evin önünde bahçe görmek lükse ve konfora kavuşacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına delalettir.

Rüyada evinin önünde su görmek çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine inanılır.

Rüyada evin önünde çok ayakkabı görmek yolunda huzurla devam edeceğine, ayrılanların birleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin önünde domuz görmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına işaret eder.

Rüyada evinin önünde düğün görmek yoklukları ve hastalıkları unutacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına işaret eder.

Rüyada evin önünde deve görmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine işarettir.

Rüyada suyla evin önünü yıkamak ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments