Rüyada evinin önünde su görmek

Rüyada evinin önünde su görmek karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada evinin önünde su gördüyseniz:

  • Hemen vazgeçmemelisiniz.

Rüyada suyla evin önünü yıkamak ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada evinin önünde su görmek bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına delalettir.

Rüyada evin önünde su görmek kazancının katbekat artacağına, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin önünü süpürmek maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin önünde asker görmek işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına delalet eder.

Rüyada evinin önünde asker görmek sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine yorulur.

Rüyada evin önünde yeşillik görmek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine rivayet eder.

Rüyada evin önünde araba görmek sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments